vir_gir_txt

Menu

Policy

Vi respekterer ditt behov for å være privat. Selvfølgelig. Vi samler kun inn opplysninger og informasjon som trengs for Tjenesten, og vil kun benytte dine personopplysninger i den grad nødvendig, og utelukkende for bruk av Tjenesten.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes opp mot en identifiserbar enkeltperson. Et eksempel på personopplysninger kan være navn, bosted, telefonnummer og e-post.

Hva samler vi inn av personopplysninger?

Vi samler inn følgende personlige opplysninger: Fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Hva bruker vi dine personopplysninger til?

Vi bruker opplysningene for å sikre gjennomføring av Tjenesten. Vi benytter personopplysningene til følgende: Fornavn, etternavn og adresse benyttes i leiekontrakten som genereres mellom båteier og leietaker. Leiekontrakten er et juridisk dokument som må inneholde disse opplysningene slik at avtalen er gyldig i henhold til norsk lovgivning. I tillegg vil leiekontrakten inneholde kontaktopplysninger slik at Båteier og Leietaker og Maritim Utleie kan kontakte hverandre dersom det oppstår behov for dette.

Hvordan lagrer vi og håndterer vi personopplysninger?

Alle personopplysninger blir lagret på en sikker server, plassert i Norge. Nettsiden er utstyrt med sikkerhetssertifikat slik at all informasjon som legges inn i systemet blir kryptert og kan ikke sees av utenforstående. Det er kun autoriserte representanter hos Maritim Utleie som har tilgang til dine personopplysninger og vil i alle tilfeller forholde seg til Personopplysningsloven.

Hvordan kan du få dine personopplysninger slettet?

I utgangspunktet sletter vi alle personopplysninger dersom behovet for å ha dem bortfaller. Du kan når som helst ta kontakt med oss dersom du ønsker at vi sletter opplysningene knyttet til deg som bruker, vi vil da slette opplysningene umiddelbart. Unntak om sletting kan gjelde når du har benyttet en betalingstjeneste som gjør at regnskapslovgivning krever at vi oppbevarer opplysningene, eller at det foreligger et særskilt grunnlag knyttet til bruk av Tjenesten.

Bruk av Cookies (informasjonskapsler)

Vi benytter informasjonskapsler for å oppnå økt brukervennlighet, slik som enklere pålogging etc. Om du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler, må du skru av dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at ved å slå av denne kan det føre til nedsatt funksjonalitet på vår nettside.