vir_gir_txt

Menu

Velkommen ombord!
Service, ansvar og kvalitet er de viktigste verdiene hos Maritim Utleie.
Vår mål er at så mange som mulig får sjansen til å oppleve sjølivets gleder uten nødvendigvis å eie sin egen båt. Vi opplever at det ligger mange båter som blir lite brukt i løpet av sesongen. Vår erfaring er at dette er båter som mange kunne tenke seg å bruke, og vi har derfor lagt ned mye ressurser på å utvikle en løsning som tilrettelegger for å utnytte kapasiteten i mye større grad. Til alle båteiere og leietakere der ute; velkommen ombord, vi  håper dere finner vår tjeneste nyttig!


Maritim Utleie ble startet i 2004. Vi har som målsetting å være blant de beste tilretteleggerne for trygg båtutleie og tilhørende service. Vi gjør hele tiden vårt ytterste for å gi deg som kunde en opplevelse av service, ansvar og kvalitet. Gjennom lang fartstid i bransjen har vi også et stort nettverk av båter i bakhånd, som kan settes inn dersom noe oppstår. Slik kan vi redde ferien med alle de tilhørende forventningene. Gjennom hektiske sesonger med utallige leieforhold har vi opparbeidet massevis av erfaring som gir trygghet for alle parter, og vi oppgir gjerne referanser på forespørsel.


Book&Boat er designet og utviklet av og for Netyachts AS og ble lansert i 2014. Løsningen er tilpasset våre systemer, slik at vi kan gi deg som kunde en effektiv booking, samtidig som du får en hyggelig bookingopplevelse. Vi setter veldig stor pris på tilbakemelding hvis du finner feil, mangler, eller savner en funksjon. Dine tips er helt nødvendige og verdsettes høyt for at vårt system kan videreutvikles og stadig forbedres.

  • call+47 400 87 999 | [email protected]
  • © 2004 - 2016 Maritim Utleie - En tjeneste fra Netyachts AS